Tuesday, 26 April 2011

My Life’s Story Blog First Giveaway




Kali ni nak join first giveaway oleh MY.

Suke tengok Header baru die nih, lawa gila kot, Akak buat sendiri eh?

Blog die simple dan menarik, tak dek ler berserabai macam sesetengah blog tu. Best jugak entri entri kat blog dia.

Hadiahnya memang best, jom lah join kot kot bertuah ke kan?

 Kat sini nak tag dua orang kawan kawan saya :)




Okay, tu je lass, harap harap lah saya bertuah !

Jom ramai ramai join !

Saturday, 23 April 2011

Yana Yassin 1st Giveaway






join Yana Yassin 1st giveaway =)

kat sini nak tag 3 Orang



Akma


tarikh tutup 30April. Jom join ramai ramai =)

Contest Gambar Dekstop Lappy

nak join contest gambar desktop lappy oleh  arcma baharin..








-
-
-
-
-
-
-
-

ni desktop lappy saya =)





this picture was taken by me =)

person in that pic is my bf..

i love this black n white picture...

sy ni kidal, so kalau kebanyakkan org iconnya disebelah kiri, saya disebelah kanan. lebih selesa disebelah tu..membe2 selalau marah sebab sy terbalikkan kedudukan icon tu sume..hehe

nak tag 2 orang



YUYU ZULAIKA- FERRERO RANDOM GIVEAWAY




nak join ferrero random giveaway oleh kupukupu kecik comel oleh yuyu zulaika..

jom join reramai click kat atas tuh...kot2 ada yang bertuah dapat cekelaat dari kupu kupu kecik nih..

hmm..review blog yuyu? okay je..yuyu nih comel lah !